Om te beginnen, wat leuk dat we jullie kind mogen verwelkomen!
In de week van 22 t/m 26 juli zullen wij grotendeels verantwoordelijk zijn voor jullie kind en zullen dit zorgvuldig doen. Zo zijn er altijd heksen en tovenaars aanwezig die de kunst van verbinden en splinters verwijderen vaardig zijn en dit ook mogen doen! Natuurlijk gaat het hier om de kleine verwondingen en niet als er foutjes zijn gemaakt bij het gif mengen of gevechtstraining met trollen. De leerling heksen en tovenaars zijn elke dag welkom tussen 09.00 en 16.00 uur en donderdag de hele dag dus ook de avond. Tussen de middag m.u.v. de woensdag dienen jullie er voor te zorgen dat uw kind wat te eten heeft (elke dag krijgen ze wel iets lekkers van ons). Op de woensdag organiseren wij een magische lunch en dan hoeft uw kind geen eten mee te nemen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als jullie kinderen in thema kleding komen want tja ze gaan een week naar een magische land!
Om de grot door te mogen moet er wel van te voren een postduif gestuurd worden met de gegevens die nodig zijn (deelnameformulier).
De kosten zijn 6,50 per kind en deze kunnen samen met het deelnameformulier afgegeven worden op zaterdag 06 juli tussen 10 en 12 uur in het buurthuis waar onze Opper heksen en Meester magiërs jullie verwelkomen.
Als jullie vragen hebben dan kun je altijd even contact opnemen met Tovermeester Andre of Sander de gifmenger meester.


Belangrijke telefoonnummers:

  • Buurthuis Westend: 0223624454
  • Andre: 0652342136
  • Sander: 0637450895

Bijbehorende documenten:

Wij zoeken jou!

Vrijwilliger – Vrijwilligers gezocht

Lijkt het jou leuk om ons team van vrijwilligers te komen versterken?

Klik dan hier voor meer informatie.

Dit zal sluiten in 0 seconden